1 1
Pete T

Mind

Recommended Posts

Mind


imageproxy.jpg.294c849d8a4b216ce9ecd7883242c6ac.jpg

Basic instructions are included in the package.

Updated to 4.4.0 only.


 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Will this be updated for 4.4.1, or does that not need to happen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, MNOfficial said:

Will this be updated for 4.4.1, or does that not need to happen?

No update needed for 4.4.1

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Pete T said:

No update needed for 4.4.1

Oh, thank goodness! I didn't want another situation like before where the layout breaks; maybe this'll fix the avatar image issue, too!

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, MNOfficial said:

Oh, thank goodness! I didn't want another situation like before where the layout breaks; maybe this'll fix the avatar image issue, too!

Hopefully any updates should not effect your site.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

there no updates needed for 4.4.2 will look at 4.4.3 when this comes out as finial.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

I have a problem on the database "News" because when i add a record on "news", i have a error message
My site is a localhost

Quote

Error: Class '\IPS\cms\Records1' not found (0)
#0 localhost/www/system/Helpers/Form/FormAbstract.php(181): IPS\Helpers\Form\_Item->formatValue()
#1 localhost/www/system/Helpers/Form/FormAbstract.php(142): IPS\Helpers\Form\_FormAbstract->setValue(true)
#2 localhost/www/applications/cms/sources/Fields/Fields.php(3030): IPS\Helpers\Form\_FormAbstract->__construct('content_field_2...', '', 0, Array, NULL)
#3 localhost/www/applications/cms/sources/Fields/Fields.php(413): IPS\cms\_Fields->buildHelper('', NULL, NULL, 0)
#4 localhost/www/applications/cms/sources/Records/Records.php(434): IPS\cms\_Fields::fields(Array, 'add', Object(IPS\cms\Categories6), 0, NULL)
#5 localhost/www/applications/cms/modules/admin/databases/records.php(360): IPS\cms\_Records::formElements(NULL, Object(IPS\cms\Categories6))
#6 localhost/www/system/Dispatcher/Controller.php(87): IPS\cms\modules\admin\databases\_records->form()
#7 localhost/www/applications/cms/modules/admin/databases/records.php(36): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#8 localhost/www/system/Dispatcher/Dispatcher.php(152): IPS\cms\modules\admin\databases\_records->execute()
#9 localhost/www/adm_secure/index.php(14): IPS\_Dispatcher->run()
#10 {main}

Thank you for support

Alias_59

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Alias_59 said:

Hi all,

I have a problem on the database "News" because when i add a record on "news", i have a error message
My site is a localhost

Thank you for support

Alias_59

I not sure what could be making that error as don't really support page side stuff i been only updating the theme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
1 1